BEST

PAKKER

LAST

MINUTES

BUCHAREST - et sted hvor nettene blir til dager!

3 - 6 Dager
Typologier

Slappe av

+ 2
VANSKELIGHET

Medium

MIN. ALDER

3 år

Fra 290 €

Fantastisk opplevelse

Oppdag skjønnheten i en gammel og ny by, som vil underholde deg fra mørkning til morgengry! 
Uteliv i Bucuresti kan være alt fra brennende og ekstravagant til, avslapping og lett å komme i gang. La byen overraske deg og oppdage hovedattraksjonene i "Den Lille Paris av Øst-Europa" på en guidet bytur! "Little Paris of Eastern Europe" in a beautiful guided city tour!

Den gamle delen av Bucureşti, også kalt Lipscani etter hovedgaten som krysser området, er så full av barer, puber og restauranter at det er noen ganger umulig å velge det beste stedet for dans og underholdning sammen med venner.

 

Guiden henter deg fra Bucuresti internasjonale lufthavn og vil overføre deg til hotellet. Ledig tid til å oppdage byen i ditt eget tempo.

Overnatting på et 3 *, 4 * eller 5 * hotell (avhengig av dine preferanser), inkludert frokost.

Dager 2

Etter en deilig frokost henter guiden deg fra hotellet ditt, og du vil begynne å oppdage hovedstaden. Turen inkluderer de mest interessante severdighetene og arkitektoniske bygningene i Bucureşti.

 

Høydepunkter:

Presseplassen - Triumfbuen (inspirert av tilsvarende i Paris. I tilfelle du ikke vet det, kalles Bucuresti for «Vesle Paris». - Victoriei Torgplass- den historiske Victoria-avenyen- Revolusjonsplassen (hvorfra antikommunismens opprør spredte seg utover hele landet i 1989), Athenaeum (Romanias berømte konsertsal- Parlamentspalasset, den nest største bygningen i verden, etter Pentagon. - Unirii-plassen - Universitetsplassen - Victoriei-plassen - Charles de Gaulle-plassen - Folkemuseum (et friluftsliv, etnografisk museum som ligger i Herastrau Park. Den er et av de største og eldste friluftsmuseene i Europa)

 

Vi skal ikke gå glipp av et besøk i Gamle BUCHAREST!

Det er bare til å bytte klær og gå ut på restauranten før du legger deg! Du vil ha en ypperlig mulighet til å nyte en tradisjonell rumensk middag , prøve noe deilige retter og bli kjent med den lokale kulturen gjennom live musikk og folke danseforestillinger, i en komfortabel og berømt restaurant i Bucuresti!

 

Overnatting på samme hotell, inkludert frokost.

Om morgenen, etter frokost, dere tar fritid til disposisjon for shopping eller bare slappe av og utforske byen som du ønske, før avreisen.

Transfer til Bucharest International Flyplass. Der skal vi ta farvel!

------------------

Ekstra alternativ for denne dagen:

Dagstur "To slott på en dag - Peles-slottet og Bran-slottet" (kostnadene kommer i tillegg)

For de som er villige til å utvide storbyferien med en dag (eller ta en sent avgangsflyging, etter kl. 20.00), vi kan legge til rette en extra privat tur (med engelsktalende-guide og profesjonell transport) som vill la deg oppdage de to mest berømte rumenske slott - den legendariske Draculas Bran-slottet og Peles Castle - den vakreste palass i Øst-Europa, som var før i tid sommer-residence for de rumenske konger. Turen starter kl. 08.30am med å hente deg fra hotel i Bucuresti. Vi skal være tilbake i Bucuresti mellom 6 og 7:00pm (tilbake til hotellet for en ekstra natt eller direkte til flyplassen for avreise).

The tour will begin with pick up from your hotel in Bucharest around 08.30 am, and you will return back to Bucharest around 06-07 pm (either drop off at the hotel for an extra night or directly to the airport for your departure flight).

PRIS FOR MIN 2 PERSONER

350 €

PER PERSON

- +60 euro for enkeltrom

- prisavslag for familier

- forskjellige priser for ulike strukturer i gruppene (fra 3-15 personer)

PRIS FOR 15 PERSONER

290 €

PER PERSON

- Turleder inkluderende

- +60 euro for enkeltrom

- prisavslag for familier

- forskjellige priser for ulike strukturer i gruppene (fra 3-15 personer)

* Flybillet til Romania fra 350 €/person

Tur kart

nn_NONO