BEST

PAKKER

LAST

MINUTES

Donau-deltaet

1 - 3 Days
Typologier

Slappe av

+ 1
VANSKELIGHET

Medium

MIN. ALDER

3 år

Be om et tilbud

Fantastisk opplevelse

Donau-deltaet renner ut i Svartehavet og har det største myrlandet i Europa. Den kontinuerlige strekningen med vassenger er det omtalt til å være den største i verden. Riene fungerer som et filter, noe som gjør vannet rent og drikkbart. Nyt vår tur for å oppdage den siste europeiske helligdommen.
AVREISE DATOER : 
Helle året
Varighet                   
2 netter/ 3dager
Prisen er avhenging av periode.
Send oss din ønsket periode på e-post georgiana@transilvania-reiser.no
INKLUDERT TJENESTER:

- Transport med båt for hele turen

- 2 overnatting i Mila 23 landsby i et hyggelig gjestehus

- Fuglespesialistguide for hele turen i Donau Delta

- Alle måltider (lunsj ombord og middag og frokost på gjestehuset)

TJENESTER IKKE INKLUDERT:

- Transfer fra Bucuresti (eller andre byer) til Tulcea og tilbake

* Flybillet kommer i tillegg og starter fra 350 euro (vi ordner det for deg)

Dag for dag

Dag 1. Tulcea - Mila 23 Village

Starter vårt besøk i Tulcea ved Sulina kanal. Vi krysser Sulina-kanalen, Iulia-kanalen, Sontea-kanalen å så ankommer vi i Mila 23 villagge. Vi besøker landsbyen og vi kan oppleve solnedgang på Ligheanca-sjøen. Lunsj ombord, middag og overnatting i et pensjonat i Mila 23. Mila 23 er en liten fiskerlandsby, som ligger i hjertet av Donau-deltaet. Hvis vi få sjansen på en veldig fin dag, vi kan få se noen landsbyer lenger Donauelven, vakre kanaler og innsjøer. Vi skal beundre fuglene: hegre, storker, kongfiskere, pelikaner, ruller osv. ...

Dag 2. Mila 23 - Batag - Kloster - Donau Delta besøk

Vi starter i Mila 23 landsbyen med besøk av et veldig fint kloster, BATAG, som ligger midt i vassområdet. Etter besøket fortsetter vi dagen med korte turer med små båter på veldig, veldig ville steder der du kan se fuglene på en eller to metter avstand. Lunsj ombord, middag og overnatting i Mila 23 villagge.

Dag 3. Mila 23 - Tulcea

Etter frokost på pensjonatet, starter vi med en annen fin dag. Vi kommet tilbake til Tulcea via Sontea, Olgutza, Sireasa, Mila 35 kanalene. Selvfølgelig en kort pause for kafé på Fortuna-sjøen vill være great. Fugler som vi kan beundre i veien: hegre, svaner, pelikaner, egrets, hvit tailed eagle og flere andre. Lunsj om bord, inkludert veldig smakssprengende rumensk vin.

nn_NONO